Ryhmäpsykoterapiasta apua elämän ongelmatilanteisiin

Kenelle ryhmäpsykoterapia soveltuu?

Psykodynaamista ryhmäpsykoterapiaa suositellaan erityisesti työuupuneille, masentuneille, ahdistuneille, pelko-oireisille, paniikkihäiriöisille, itsetunto-ongelmaisille sekä sosiaalisista ongelmista ja jännittämisestä kärsiville, joilla on riittävästi halua tutkia itseään. Lisäksi ryhmästä on hyötyä erilaisten työ- ja yksityiselämän ihmissuhdeongelmien (parisuhde, perhe ym.) tutkimisessa. Psykoottiset ja vakavassa itsemurhavaarassa olevat potilaat eivät sovellu näihin ryhmiin. Myös selkeä päihde- tai huumeongelma on este. Ryhmäpsykoterapeuttia ja ryhmän jäseniä sitoo vaitiolovelvoite. 


UUdet JA TÄYDENTYVÄT PSYKOTERAPIARYHMÄT KAMPISSA

Helsingin ydinkeskustassa, Kampissa, aloittaa uusi psykodynaaminen psykoterapiaryhmä, joka kokoontuu kerran viikossa keskiviikkoisin klo 16:30 – 18:00 osoitteessa Malminkatu 24 A 5. Ryhmän koko on noin 8 henkeä (miehiä ja naisia), ja siihen on vielä mies- ja naispaikkoja vapaana. Ryhmän pituus on noin 3 vuotta tai sopimuksen mukaan. 

1 - 2 paikkaa on vapaana myös täydentyvissä ryhmissä, jotka kokoontuvat samassa osoitteessa, toinen tiistaisin klo 16:30 – 18:00 ja toinen torstaisin klo 16:30 – 18:00.

Ryhmiin tullaan yksilöhaastattelujen kautta, joten ilmaisethan alustavan kiinnostuksesi, jotta voimme sopia puhelinajan. 

 

Kerro kiinnostuksestasi niin otan sinuun yhteyttä sopiaksemme puhelinajan. 

Minua kiinnostaa: *
Ei pakollinen
 
 
Ryhmäpsykoterapian vastaanotto

PSYKOLOGI, PSYKOTERAPEUTTI SEKÄ EXECUTIVE JA BUSINESS COACH KARI KAARENTO

Olen koulutukseltani psykologian lisensiaatti ja psykoterapian erikoispsykologi, organisaatio- ja työterveyspsykologi, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti, ryhmäpsykoterapiakouluttaja, työnohjaaja, sertifioitu executive ja business coach master (PCC) sekä organisaatiokonsultti. Toimin yrittäjänä sekä omassa Malminkatu 24 A 5:n toimipisteessä Kampissa että Terveystalo Kampissa monien erilaisten asiakasorganisaatioiden vastuullisena työterveyspsykologina.

Yksityisvastaanottoa olen pitänyt vuodesta 1986 alkaen (nykyisin yksilö- ja ryhmäpsykoterapia sekä erilaiset psykologiset konsultaatiot). Toimin toimistoltani käsin myös ryhmäpsykoterapeuttien kouluttajana sekä monien erilaisten työyhteisöjen, esimiesten ja johtajien työnohjaajana ja sertifioituna business coachina.